Талановитий містер звабник

01.08.2009
Талановитий містер звабник

Донжуан Лоу.

Британський ловелас Джуд Лоу знову стане батьком. Воно й не дивно, з огляду на те, скільки в житті 35–річного актора було, є і, без сумніву, буде жінок. Мати четвертого нащадка зірки «Талановитого містера Ріплі» й «Холодної гори» — акторка й модель Саманта Берк, повідомив речник Лоу.

Її зв’язок із зіркою був украй нетривалим: молоді люди познайомилися у Нью–Йорку під час зйомок фільму «Шерлок Холмс», де Джуд грає роль доктора Ватсона, і після кількох зустрічей розбіглися. Що, втім, не завадить потенційному татусеві всіляко допомагати майбутній дитині, яка має з’явитися на світ на початку осені.

У Джуда вже є троє законних дітей від шлюбу з актрисою Сейді Фрост: 12–річний Рефферті, восьмирічна Айріс і шестирічний Рубі. Із Сейді актор розлучився у 2003–му після шести років спільного життя, закрутивши роман з іншою колегою Сієнною Міллер. Та вже за два роки одна з найжаданіших жінок Британії довідалася, що коханий зраджує її з нянею власних дітей. Після гучного розриву з Сієнною у донжуанському списку Лоу фігурували ще багато імен, але наразі він офіційно парубкує.