Пахуча атака

01.08.2009

Невміння деяких жінок знати міру при користуванні парфумами завдає чимало прикрощів їхнім попутникам у громадському транспорті. А співробітників така пані, яка виливає на себе цілий флакон «Шанелі №5» абощо, і взагалі може довести до лікарняного ліжка. Саме так сталося з консультантами кол–центру місцевого відділення «Банку Америки» в місті Форт–Уерте на півночі штату Техас.

Як повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс», близько 150 працівників кол–центру раптово відчули нездужання. Медики «швидкої допомоги» спершу запідозрили, що йдеться про масове отруєння чадним газом. Але потім з’ясувалося, що в усьому винні парфуми, якими одна з консультанток не тільки щедро облилася сама, а й розбризкала навколо свого робочого місця — мабуть, щоб приємно пахло.

У результаті 34 людини потрапили в лікарню, а решту, надавши медичну допомогу на місці, з офісу евакуювали. Люди скаржилися на труднощі з диханням, кашель і запаморочення. Як саме називаються диво–парфуми, поліція, що займається розслідуванням цього випадку, не повідомляє.