«Героїня» міняє статус

01.08.2009
«Героїня» міняє статус

Довгонога Елі Лартер — улюблениця Америки.

Голлівудська кінозірка Елі Лартер у себе на батьківщині, у США, користується популярністю. Особливо люблять струнку білявку ті американці, чия юність і молодість припала на кінець 1990–х. Адже Елі знімалася у багатьох молодіжних телесеріалах та комедіях того часу: «Бухта Доусона», «Студентська команда», «Білявка в законі» тощо. Потім були «Більше, ніж любов», «Шантаж», «Обитель зла–3». Але найбільшу славу колишній моделі принесла участь у відомому й нашим телеглядачам серіалі «Герої», де вона протягом двох сезонів перевтілювалася у віртуальну стриптизерку Нікі Сандерс, другою сутністю якої була жорстока і всесильна убивця. Коли автори «вбили» героїню, то спеціально для Елі вигадали новий персонаж, аби улюблениця телеглядачів не залишила серіал.

У житті самої Лартер також був випадок «роздвоєння»: у листопаді 1996 року вона з’явилася на обкладинці журналу «Есквайр», назвавшись Аллегрою Коулман, «відомою моделлю». В інтерв’ю «Аллегра» розповідала, що заради неї Квентін Тарантіно покинув актрису Міну Сорвіно, а Вуді Аллен запрошує її зіграти у своєму новому фільмі. Навіщо це було потрібно — так і не зрозуміло, але модельні агенції ще довго намагалися з’єднатися з неіснуючою міс Коулман, щоб підписати з нею контракт.

Однак тепер із жартами покінчено: журнал «Ін тач» цілком серйозно повідомляє, що 33–річна Елі виходить заміж. Наречений — її давній бойфренд, теж актор і письменник Хейєс Макартур. Як планується, на весільний рушничок молодята стануть сьогодні у місті Кеннебанкпорт, штат Мен. Хейєс там народився, там живе його родина і безліч друзів дитинства, тож парубоцька вечірка обіцяє бути бурхливою. Кого запросила на весілля Елі, журналісти не розвідали, але, без сумніву, серед дружок обов’язково буде її найкраща подруга й однокурсниця актриса Емі Смарт.