У мене ж будиночок на мільйон...

У мене ж будиночок на мільйон...

Чергового «офісного щура», що краде з установи, де працює, затримали днями співробітники столичної міліції. Наручники приміряла 37–річна касирка одного з провідних банків України, яка викрадала гроші, що називається, не відходячи від каси!

Ну, з Богом та з кастетом!..

Ну, з Богом та з кастетом!..

Надзвичайна подія в Черкасах: на працівника міліції спецпідрозділу «Титан» було скоєно напад. Трапилося це на території ВАТ «Черкасигаз», де «титанівець» ніс охоронну службу. Неймовірно, але скоїв напад інший охоронець, щоправда, з приватної фірми, зареєстрованої в Києві, яка разом із ВДСО охороняє це підприємство.

«Візир» поза законом?

«Візир» поза законом?

«Листи щастя» — саме так у народі називають постанови про стягнення штрафу за порушення Правил дорожнього руху. Якщо ви раптом знайшли у поштовій скриньці один із таких «листів» і не погоджуєтеся з його висновками — не панікуйте і не поспішайте сплачувати штраф. На думку юристів, фото– і відеофіксація адміністративного правопорушення не є достатнім доказом факту його вчинення, а саму постанову можна скасовувати в суді через її невідповідність Кодексу України про адміністративні правопорушення (КоАП).

Всі статті рубрики