Екологічна місія Алісії

31.07.2009
Екологічна місія Алісії

Зірка відеокліпів групи «Аеросміт» і фільму «Бетмен та Робін» Алісія Сільверстоун останнім часом не надто часто з’являється на кіноекранах. Зараз актриса знімається переважно в телесеріалах, хоча й кіно не покинула: наступного року у прокат виходить стрічка Себастьяна Гутьєрреса «Електра люкс» за її участю. А найбільше уваги Алісія тепер приділяє соціальним проектам.

Як жорстка вегетаріанка, навіть веганка (не їсть не лише м’яса, а й риби, яєць та молокопродуктів), 32–річна кінозірка не лише сповідує, а й усіляко пропагує ідеї життя в гармонії з усіма істотами на землі. Зокрема, Сільверстоун сама не носить і закликає інших не носити одяг із натуральних хутра та шкіри та користуватися винятково екологічною косметикою, до складу якої входять переважно рослинні олії. А щоб не бути голослівною, Алісія сама розробила екологічну колекцію для бренду «Екотулз».

Поки що кінозірка, яку в 2004 році визнали найсексуальнішою вегетаріанкою планети, обмежилася тільки аксесуарами для макіяжу та сумочками. Це серія пензликів для макіяжу та кейсів для косметики, зроблених із дружніх для тварин природних матеріалів, прикрашених улюбленими квітами Алісії — лавандою, трояндами і хризантемами. «Своєю колекцією я намагалася показати, що кожен може робити внесок у захист навколишнього середовища, не жертвуючи власним стилем», — каже актриса–дизайнерка. Ціни будуть вельми демократичними: від 9 до 20 доларів.