«Чорний лебідь» родом із Чернівців

29.07.2009
«Чорний лебідь» родом із Чернівців

Міла Куніс.

У резюме колишньої чернівчанки Міли Куніс незабаром може з’явитися ще одна зіркова роль. Популярність зірки фільму «Макс Пейн» у Голлівуді набирає обертів, і навряд чи Міла приваблює увагу режисерів лише стрункою фігурою та різнокольоровими очима (одне — блакитне, інше — зелене). Цього разу у свій проект її запросив Даррен Аронофськи, який збирається знімати містичний трилер «Чорний лебідь».

Головну роль у психологічно напруженій стрічці зіграє Наталі Портман. Її героїня — талановита нью–йоркська балерина, яка готується до серйозного спектаклю. У танцівниці є суперниця Лілі (Міла Куніс), наявність якої вельми псує дівчині нерви і настрій. Власне, на стосунках двох балерин і ґрунтується інтрига, при цьому до кінця фільму незрозуміло, реальна ця Лілі чи її існування — тільки плід хворобливої уяви головної героїні.

Роботи у Міли, якій, до речі, 14 серпня виповниться 26 років, зараз не бракує. Вона щойно завершила зйомки у романтичній комедії «Вечірнє побачення», паралельно знімаючись у фільмах «Країна зомбі», «Том Кул» та «Екстракт», де її партнером був Бен Аффлек. Також наступного року в прокат вийде стрічка «Книга Ілая», де Куніс грає разом із Дензелом Вашингтоном. Щодо «Чорного лебедя», то робота над ним розпочнеться вже цієї осе­ні.