«Джонні, заряджай!»

28.07.2009
«Джонні, заряджай!»

Багатомільйонна армія фанатів блокбастеру «Пірати Карибського моря» тепер має часовий орієнтир для планування наступного перегляду пригод своїх улюбленців — капітана Джека Сперроу, Елізабет Суон, Уїлла Тернера та інших. Зйомки четвертої частини «Піратів...» стартують уже в квітні 2010 року. Таку заяву зробив керівник виробничого відділу компанії «Уолт Дісней» Оурен Авів на виставці «Комік–Кон» у Сан–Дієго. Також він повідомив, що стрічка має вийти в прокат у 2011 році.

Авів розсекретив не лише дати, а й дещо зі змісту майбутньої картини. Отже, як інформує сайт Comingsoon, четверта серія «Піратів...» буде не настільки «епічна», як попередня, а сюжет більше сфокусується на персонажах та їх грі. «Наші фільми ставали з кожною серією все масштабнішими, і ми знаємо, що це подобалося глядачам. Але тепер ми хотіли б зробити щось на кшталт перезавантаження проекту», — каже представник «Уолта Діснея». Фани «Піратів» мають додатковий привід для радощів, адже, за словами Оурена Авіва, «в разі успіху» четверта частина стане початком нової трилогії! А що успіх «Піратам–4» забезпечений, сумніватися не випадає.

Роль Джека Горобця гарантовано гратиме той самий красунчик Джонні Депп. А от ім’я режисера–постановника наступного фільму наразі не відоме. Нагадаємо, що у квітні цього року творець оригінальної трилогії Гор Вербінськи поінформував кінокомпанію про те, що не буде знімати продовження.