Секс–бомба знову впала на Ірак

28.07.2009
Секс–бомба знову впала на Ірак

Анджеліна Джолі покинула Бреда Пітта самого з шістьма дітьми. Ні, найпопулярніша голлівудська пара не розходиться, як про це час від часу повідомляють американські таблоїди. Сам на господарстві Бред залишався тільки на той час, поки Енджі перебувала в Іраку, який відвідала з благодійною місією як посол доброї волі ООН.

Зазвичай у такі поїздки мати–героїня бере й когось із дітей, але цього разу вирішила, що для них це буде надто небезпечно. Тому як сумлінний татусь Пітт навіть не поїхав на прем’єру фільму Квентіна Тарантіно «Безславні виротки» (Inglourious Basterds) у Лондоні, хоча раніше планував, адже грає там одну з головних ролей. До речі, на широкі екрани в Україні й світі фільм вийде 20 серпня.

Анджеліна в Іраку вже не вперше. Цього разу одна з найкрасивіших жінок світу відвідала табір для біженців у одному з передмість Багдада. 34–річна знаменитість відзначила, що в Іраку відбулися зміни на краще, але для звичайних людей вони поки мало помітні. «Іракцям потрібна підтримка і допомога в поверненні до нормального життя», — зауважила зірка «Містера і місіс Сміт». Джолі висловила сподівання, що, повернувшись до країни наступного разу, застане біженців уже в «значно кращому місці й за зовсім інших обставин». «Я вірю в те, що ООН допоможе вам у цьому. Ви потребуєте допомоги не тому, що ви бідні, а тому, що ви — майбутнє Іраку», — наголосила акторка.