Стала «поганою» і закохалася

23.07.2009
Стала «поганою» і закохалася

Ріанна в образі «хорошої дівчини».

Незважаючи на свій молодий вік, 21–річна зірка ритм–н–блюзу Ріанна — дуже сильна жінка. Вона вже повністю відійшла після важких стосунків із колишнім хлопцем, музикантом Крісом Брауном, завершує роботу над новим альбомом і, схоже, має нове кохання. До всього співачка ще й змінила зачіску — замість стрижки «боб», через яку жінки з різних куточків світу тероризували перукарів проханнями «підстригти під Ріанну», у неї тепер «ірокез». Щоправда, не зовсім панківський, бо гребенем догори не стирчить, але все одно досить сміливо. Як пояснює сама зірка, новий імідж покликаний символізувати, що «хороша дівчинка стала поганою».

Вихід нового альбому, який Ріанна записувала спільно з Джастіном Тімберлейком, Джей Зі та іншими відомими артистами, запланований на кінець року. Як запевняють у звукозаписувальній компанії Def Jam, платівка просто блискуча і «змусить здригнутися світ поп–музики».

Виконавиця знову купається в любові — з відомим хіп–хопером Фаррелом Уїльямсом, який також брав участь у запису нового альбому, у неї вочевидь не лише робочі стосунки. Парочка намагається не розлучатися не лише в студії, а й поза нею, а коли бути разом не виходить, годинами розмовляє по телефону. Фани співачки не натішаться своєю улюбленицею, яка знову всміхається.

А тим часом Кріс Браун, якого за побиття Ріанни засудили до шести місяців громадських робіт у його рідному штаті Вірджинія, офіційно попросив у колишньої дівчини вибачення. У відео­зверненні, розміщеному на сайті Брауна, музикант запевняє: особисто він уже не раз казав про це Ріанні, а тепер повторює «перед усім білим світом», що дуже розкаюється у скоєному.