Аби з Кім

22.07.2009
Аби з Кім

Кім Кетролл — сексуальна і в 53–річному віці.

З усіх актрис, які зіграли головні ролі у серіалі й фільмі «Секс і місто», про власну схожість зі своєю героїнею говорить тільки Кім Кеттролл. Її Саманта, незважаючи на вже далеко не молодий вік (на початку телесеріалу їй було близько 40, а в повнометражній версії — вже 50), не має відбою від чоловіків, не пропускає жодної нагоди звабити якогось сексуального красеня і крутить романи з удвічі молодшими за себе мачо. Кім, якій у серпні виповниться 53 роки, фактично така сама. Романів у неї було безліч, і вони не припинялися навіть тоді, коли Кеттролл була заміжня (а це в її житті траплялося тричі). І так склалося, що, як і Саманта, на певний час актриса «зайшла в тихий затон» — знайшла спокій і любов в обіймах на 24 роки молодшого шеф–кухаря Алана Вайза.

Парочка познайомилася у 2004–му, після розлучення Кім із третім чоловіком, звукоінженером Марком Левінсоном. Спершу жінка розцінювала зв’язок із Вайзом як чергову пригоду, що ні до чого не зобов’язує, але згодом їхні стосунки стали серйознішими. Зрештою пара почала жити разом і навіть заручилася.

Однак Саманту не зміниш — як і в кіно, невгамовна Кеттролл охолола до колишнього коханого. І днями, після п’яти років стосунків, пішла від нього. Тож до наступної серії «Сексу й міста», яка, нагадаємо, вийде на широкі екрани у травні наступного року, обидві іпостасі Саманти–Кім підходять в однаковому статусі: вільної незалежної жінки «в самому соку», готової до нових пригод і нового кохання.