Іще найжаданіша, вже майже не наречена?

21.07.2009
Іще найжаданіша, вже майже не наречена?

Іванка Трамп.

Одна з найжаданіших наречених світу незабаром втратить цей статус. Донька американського мільярдера Дональда Трампа, Іванка, повідомила у своєму блозі на «Твіттері», що виходить заміж. «Учора ввечері я заручилася... Це найщасливіший день у моєму житті!» — зізнається спадкоємиця таткової імперії. Її чоловіком стане 27–річний видавець Джаред Кушнер — парочка зустрічається вже два роки.

Найбільш бажаною нареченою світу Іванку називають не лише через те, що вона — потенційна мільярдерка. Ця дівчина справді особлива: незважаючи на статус, міс Трамп скромна, працьовита і при цьому — справжня красуня. У свої 27 вона вже має власний ювелірний бізнес і працює по 13 годин на добу. Усе завдяки батькам (Іванка — дочка Трампа від першого шлюбу з чеською моделлю Іванною Зельничковою), котрі навчили її самостійності. Коли дівчина вступила на факультет економіки Пенсильванського університету, батько, який свій диплом отримав там само, оплатив винятково її навчання. На решту витрат, зокрема й на харчування, Іванка мала заробляти сама. Скориставшись маминими генами, струнка білявка вирішила спробувати себе в ролі моделі. І дуже успішно. Хоча, очевидно, без магічного впливу татового прізвища теж не обійшлося.

Іванку часто порівнюють із її колегою по статусу доньки мільярдера — Періс Хілтон. «Я б ніколи не змогла бути такою, як Періс, — реагує на це міс Трамп. — Не можу уявити себе в ролі розпещеної дитини. Я завжди бачила, як важко батькові даються його гроші».

Свій будинок Іванка у батька... придбала — в кредит. І не думайте, що Дональд, який зараз одружений уже втретє і загалом має п’ятьох дітей, у чомусь їх обділяє. Як люблячий батько, він просто хоче мати підстави ними пишатися.

До речі, за роботу на чолі одного з департаментів батькової імперії Іванка отримує вельми непогану зар­платню.