ЦИТАТИ ТИЖНЯ

17.07.2009

Рінат Ахметов,
народний депутат від Партії регіонів, найбагатша людина України
— про своє побажання Януковичу з нагоди 59–ліття:

— Друг — це той, хто біль розділяє, а радість подвоює. У найважчі хвилини мого життя ви завжди були поряд зі мною, а за мої успіхи ви завжди раділи більше, ніж я. Я за це хочу вам подякувати. Хочу побажати, щоб ви були щасливі. Невдачі ми розділимо разом, а за ваші успіхи ми будемо тішитися ще більше, ніж ви.

(прес–служба Партії регіонів)

 

Микола Томенко,
заступник Голови Верховної Ради
— про депутатів, які пропустили найбільше засідань:

— У нас дві категорії злісних прогульників. Одну категорію я називаю зухвалими прогульниками — це представники великого бізнесу, з яких вода як з гусака: ти їм можеш говорити, але в них свої проблеми кризові, і вони як не ходили, так і не ходять. І сором’язливі прогульники: сюди я зараховую відомих політиків, передусім кандидатів у президенти. Вони їздять по Україні і пояснюють, що їм соромно ходити у Верховну Раду. Але не соромно брати заробітну плату.

(«Ліга–Бізнесінформ»)

 

Дмитро Табачник,
народний депутат від ПР
— про те, як він проводив вибори Кучми у 1994 році, будучи керівником виборчого штабу:

— Усім «чорним піаром» займався я. Ми через «Інтерфакс» часто розміщували соціологічні опитування. Наприклад, соціологічний центр «Одуванчік» чи «Алєнькій цвєточєк» провів опитування в Херсонській області. У його ході «виявилося», що там із великим відривом лідирує Кучма. На другому місці Кравчук, на третьому — Мороз. Цифри брали зі стелі.

(«Газета по–українськи»)

 

Інна Богословська,
майбутня кандидатка в президенти, народний депутат (позафракційна):
— про любов до натурального:

— Треба проїхатися, зустрітися з людьми, поговорити, відчути це все. Я — натурал, я люблю все натуральне, природнє. Тому я не люблю штучні технології, пласт­масовий посуд і не розумію, що таке секс із презервативом.

(УНІАН)

 

Сергій Тигіпко,
майбутній кандидат
у президенти
— про своїх виборців:

— Розраховувати на якийсь конкретний електорат і казати, що сьогодні я буду націлений тільки на якусь інтелектуальну еліту і ще щось, я не стану. Ось на жінок дуже розраховуватиму. Як кажуть, баба — вона серцем чує. Можна обдурювати, а жінка відчує. Будеш щирим — теж відчує.

(УНІАН)