«Янголи» летять «у декрет»

17.07.2009
«Янголи» летять «у декрет»

Кароліна Куркова.

Якщо минулого року бебі–бум спалахнув у Голлівуді, то тепер ця позитивна «епідемія» перекинулася на подіум. Топ–моделі одна за одною йдуть «у декрет», змушуючи дизайнерів ламати голови над тим, ким їх замінити. Особливо не щастить знаменитому бренду жіночої білизни «Вікторіяз сікрет», який добирає до лав своїх «янголів» тільки найкращих манекенниць світу. Спершу про свою вже четверту(!) вагітність оголосила 36–річна ветеранка «ВС» Хайді Клум. Потім у ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що на первістка чекає й бразильська красуня Адріана Ліма. Щоправда, сама вона цю новину категорично заперечила й навіть погрожувала її поширювачам судом, але вже за два місяці приховувати животик стало неможливо. На цьому тлі керівництво «Вікторіяз сікрет» зітхнуло з полегшенням, почувши про вагітність іще однієї бразильської супермоделі Жизель Бюндхен, адже з початку року вона вже не входить до переліку «янголів» — розірвала з фірмою контракт. Та рано, виявляється, раділи. Бо третій «багнет» таки покидає «військо»: днями про те, що вона носить під серцем дитину, оголосила 25–річна чешка Кароліна Куркова.

На відміну від трьох названих вище коліжанок, Куркова незаміжня, але це її анітрохи не хвилює. З батьком майбутньої дитини, продюсером Арчі Друрі, довгонога супермодель зустрічається вже більше року, і стосунки у них міцні. Тож минулорічні чутки про те, що в Кароліни — роман із нашим боксером Володимиром Кличком, швидше за все, були «качками».

Так чи інакше, уже за кілька місяців Куркова стане мамою і на певний час залишить подіум. Але прихильники стрункої білявки незабаром зможуть побачити її на широкому екрані: 6 серпня в український прокат виходить фантастичний бойовик Стівена Соммерса «Атака кобри», у якому «засвітилася» й Кароліна.