Солодкий джаз

Солодкий джаз

Спочатку група молодих львів’ян писала свою назву кирилицею, але через стійкі асоціації публіки з конкретним кондитерським делікатесом вирішили ту назву «зашифрувати» латиницею... Якщо зважити на те, що цей дивовижний колектив народився влітку 2004–го, то нині він відзначає свій перший маленький ювілей, випустивши повноцінний дебютний альбом «Покоси», що видала столична аудіокомпанія «Наш формат».

Мільйонери із «поттеріани»

Мільйонери із «поттеріани»

Цієї п’ятниці у всіх кінотеатрах України очікується казкове свято з чарівниками на прем’єрі шостої частини «Гаррі Поттера і Напівкровного Принца». Побачити, як виросли казкові улюбленці, глядачі розраховували ще в листопаді минулого року. Але в компанії Warner Bros вирішили відкласти прем’єру на липень 2009 року, щоб фільм став найгучнішим літнім блокбастером. Петицію проти перенесення підписали 40 000 осіб, однак чарівники через це вихід у народ не пришвидшили. Тим часом, як кінотеатри готуються до прем’єри, а каси, за прогнозами, до найбільшого за рік збору, актори продовжують навчатися майстерності чарівників у Гоґвартсі і заодно зніматися у сьомій частині «Гаррі Поттер і Дари смерті», прем’єру якої обіцяють у 2011 році.

За дев’ять років, відколи актори Деніел Редкліф, Емма Уотсон і Руперт Грінт пройшли кастинг на фантастичну стрічку «Гаррі Поттер і Філософський камінь», їхнє життя як у кіноепопеї, так і в реальності, стрімко змінилося. Однак навіть після того, як портрет худорлявого Деніела Редкліфа, першого сучасного британця, який не належить до королівської сім’ї, прикрасив Національну художню галерею, як модельєр, творець парфумів і фотограф Карл Лагерфельд для французького журналу Crash зняв природну блондинку Емму Уотсон і переконав її стати обличчям парфумів Coco Mademoiselle, чарівники з Гоґвартса залишилися такими самими чарівними, як були. Змінилися тільки банківські рахунки, пасії і мрії, чим займатися в майбутньому.

Всі статті рубрики