Пантеру заарканять у серпні?

16.07.2009
Пантеру заарканять у серпні?

Наомі Кемпбелл стане на рушник.

Хоч у це й складно повірити, але «чорна пантера подіуму» Наомі Кемпбелл цього разу й справді дозволила себе полонити. Російська преса наввипередки повідомляє про те, що скандальна топ–модель і олігарх Владислав Доронін уже фактично завершили приготування до весілля. Навіть запрошення розіслали (одним із перших запросили екс–бойфренда Наомі, боса «Формули–1» Флавіо Бріатторе), і сукня нареченої майже готова...

Російський мільярдер і темношкіра супермодель живуть під одним дахом уже з півтора року, причому значну частину часу — не в Лондоні або інших західних містах, де обоє мають квартири й будинки, а під Москвою, на Рубльовці. Досі їм заважала одружитися щонайменше одна обставина: Доронін ніяк не міг розлучитися з першою дружиною. 44–річна Катерина, яка разом з їхньою 12–річною дочкою мешкає в столиці Великої Британії, зажадала від чоловіка дуже великих відступних, тому шлюборозривний процес тривав досить довго. Але, очевидно, таки завершився, бо преса стверджує, що Наомі з Владиславом уже й дату весілля призначили — за чутками, на кінець серпня.

Де саме відбудеться урочиста подія, парочка тримає у суворій таємниці. Зате не секрет, що весільну сукню для 39–річної нареченої шиють добрі друзі Наомі — дизайнери Доменіко Дольче і Стефано Габбана. Обручки, як уже писала «УМ», 46–річний Доронін замовив найкращим московським ювелірам.