ЦИТАТИ ТИЖНЯ

10.07.2009

Сергій Терьохін,
народний депутат від БЮТ
— про спосіб боротьби з блокадою парламенту:

— Біля трибуни скучають «регіонали», кажуть, що блокують. У фракції ПР — 173 депутати, із яких половина вже відпочиває. У БЮТ — 155, але мало хто відпочиває, бо в нас вища мобілізація. Уявіть, що якось «Регіони» скажуть: «Ми не дозволимо закрити сесію для того, щоб задовольнити амбіції Януковича і розігнати парламент». Ви знаєте, яка реакція в нас буде? Морди наб’ємо!

(«Форум»)

 

Ксенія Ляпіна,
народний депутат від «Нашої України»
— про блокування парламентської трибуни:

— Оце блокування — це позірний аматорський спектакль, де Партія регіонів у ролі Отелло душить нещасний БЮТ. Натомість у цей час ведуться переговори щодо співпраці в майбутньому через прийняття законів, які забезпечуватимуть взаємні домовленості, за яких Віктор Янукович стане Президентом, а Юлія Тимошенко — Прем’єр–міністром.

(прес–служба «Нашої України»)

 

Юрій Луценко,
міністр внутрішніх справ
— про заклик подати у відставку:

— Дискутувати з представниками Партії регіонів, які висувають надумані гасла із причіплюванням дурнуватих ярликів, я не буду. Думаю, що декому з них варто купити клізму для голови. А після того поговоримо, хто з нас більше п’є, хто з нас більше гуляє.

(сайт proUA.com)

 

Борис Колесников,
народний депутат від Партії регіонів
— про потребу збільшити соціальні виплати:

— Реальні доходи [громадян] не дають сьогодні можливості придбати найнеобхідніше. Ви пам’ятаєте, як у 2007 році Луценко на 18 гривень купував м’ясо. На 18 гривень йому сьогодні дадуть 200 грам, а у вересні–грудні можуть дати по морді.

(УНІАН)

 

Олег Зарубінський,
народний депутат від Блоку Литвина
— про критику, яка лунає на адресу його соціального законопроекту:

— Із цієї трибуни мій колега Микола Азаров сказав, що Олег Зарубінський — «не фахівєц». Я завжди думав, що геологічна освіта не дає більше можливостей і знань для розуміння економічної сфери, ніж економічна, яку я здобув. Можливо, мій колега неадекватну свою освіту щодо економічних проблем спробував компенсувати своїми здібностями в плані оволодіння мовами, особливо в розділі семантики і фонетики, 40 років долаючи одну зі слов’янських мов...

(«Українська правда»)

 

Михайло Чечетов,
народний депутат від Партії регіонів:
— про бійку між Шуфричем і Льовочкіним:

— Був застій крові в м’язах, вони трошки розім’ялися, і все. Таким чином Партія регіонів чинить моральний тиск на своїх політичних опонентів, щоб у них не виникло бажання силоміць розблоковувати трибуну парламенту. Тепер вони бояться навіть підходити до трибуни і просять дозволу, щоб до неї підійти.

(«Українська правда»)