Назад, в «Обитель»

08.07.2009
Назад, в «Обитель»

Молода мама Міла Йовович насолоджується спокійним сімейним життям: гуляє з півторарічною донечкою Еве Габо у парках, куховарить для коханого чоловіка Пола Андерсена, словом — живе, як звичайна щаслива жінка. Однак незабаром про тишу і спокій доведеться забути: у Мілині будні знову увійдуть чудовиська з «Обителі зла». Як повідомила американській пресі сама актриса, зйомки нової, четвертої серії популярної кіноепопеї розпочнуться наприкінці року. А згодом із кіностудії «Соні» надійшло офіційне підтвердження з датою прем’єри: фільм «Обитель зла–4: Після життя» вийде у прокат 17 вересня 2010 року.

Сказати, що цей фільм буде довгоочікуваним, означає дещо покривити душею. Попередня «Обитель...» здобула вельми негативні відгуки критиків, та й глядачі оцінили її не надто схвально. Хоча порівняно з двома першими фільмами третій зібрав найбільше коштів — 147 мільйонів доларів у світовому прокаті при бюджеті у 45 мільйонів. Очевидно, на схожий результат автори фільму сподіваються й тепер.

Найімовірніше, дія нової стрічки відбуватиметься у Токіо, куди вирушить клонована Еліс — героїня Йовович. У тому, що головну роль повинна зіграти 33–річна уродженка Києва, продюсери не засумнівалися й на мить. Адже якщо щось і приваблює глядача у досить прогнозованому й невигадливому «жахливчику», то це саме вона, струнка і небезпечна красуня з багатомільйонними гонорарами.