Закохана в Іспанію

07.07.2009
Закохана в Іспанію

Гвінет Пелтроу.

Британська й голлівудська кінозірка Гвінет Пелтроу, можливо, незабаром переїде до Іспанії. Принаймні їй би цього дуже хотілося, бо актриса просто закохалася в батьківщину Сервантеса і Далі.

Гвінет провела в Іспанії багато часу, знімаючи кулінарне шоу, присвячене кухням різних країн. Від іспанського куховарства зірка просто у захваті. І не лише як кулінар (а Пелтроу полюбляє готувати, колекціонує різноманітні рецепти і навіть пише кулінарну книжку), а й як споживач. «Я дуже люблю смачно поїсти, тому ніколи не могла сидіти ні на яких дієтах», — зізнається дружина лідера популярного гурту «Колдплей» Кріса Мартіна. З обміном речовин Гвінет явно пощастило, оскільки фігура в неї навіть після народження двох дітей залишається модельно стрункою. До речі, Пелтроу, як і її чоловік, — переконана вегетаріанка.

Однак Іспанія вразила зірку «Закоханого Шекспіра» не лише смачними стравами. Гвінет вважає, що там живуть надзвичайні люди. «Вони радіють життю набагато більше, ніж ми, — розповідає актриса американській пресі. — Вони не метушаться, як у Нью–Йорку, люблять проводити час із сім’єю. У них навіть не завжди є з собою кишенькові комп’ютери! В Іспанії взагалі все дуже відрізняється від Америки! Там усе дихає історією, будинкам уже багато сотень років. А у США найстаріші будівлі зведені у XVII сторіччі».

Незабаром 36–річна кінозірка разом із дітьми, п’ятирічною Еппл і трирічним Мозесом, знову збирається до Іспанії. Цього разу Пелтроу планує залишитися там надовго, і вмовляє чоловіка придбати будинок десь неподалік курорту Марбелья, щоб із часом остаточно перебратися на Піренейський півострів. Мовний бар’єр перешкодою для цього точно не стане, бо і Гвінет, і Еппл говорять іспанською вільно. Залишилося переконати у перевагах Іспанії Кріса...