Лелека з посередництвом

26.06.2009
Лелека з посередництвом

Окрім сина, у Сари Джессіки тепер буде ще й двоє доньок.

Зірка телесеріалу «Секс і місто» Сара Джессіка Паркер удруге стала мамою. При цьому дітей у неї тепер аж троє, а народжувала актриса тільки раз. Як повідомляє британська газета «Дейлі мейл», сурогатна мати, до якої звернулися виконавиця ролі Керрі Бредшоу та її чоловік Метью Бродерік, у вівторок народила акторському подружжю дівчаток–двійнят. Щасливі батьки були присутні при пологах й одразу ж дали донькам заздалегідь придумані імена: Маріон Лоретта Елвел і Табіта Ходж. За словами Сари Джессіки, це давні імена їхньої родини.

44–річна Паркер та 47–річний Бродерік живуть у шлюбі 12 років. У них уже є син Джеймс Уїлкі, якому шість, але актриса дуже мріяла народити малому сестричку. Проте всі спроби знову завагітніти були марними, і врешті пара вдалася до послуг сурогатної матері — 27–річної розлученої американки.

Довго сидіти в декреті «молода мама» (йдеться, звісно ж, про Сару) не збирається і планує незабаром повернутися на знімальний майданчик, довіривши малюків няньці. Зірку це дещо бентежить, бо вона хоче якомога більше часу приділяти дітям, але нічого не вдієш — насичений графік означає й відповідні заробітки. На які, зокрема, подружжя придбало новий великий будинок, щоб новонародженим було не тісно у старому. Судячи з того, що сам тільки візочок для близнят коштує 5 400 доларів, у матеріальному плані дівчатка не відчуватимуть нестачі ні в чому.