Рай для хуліганки

Рай для хуліганки

Епатажна британська співачка Емі Вайнхаус більше не хоче жити на своїй батьківщині. Любителька важких наркотиків і хуліганських витівок вирішила назавжди перебратися в єдине місце, де залюбки відмовилася і від першого, і від другого, — на карибський острів–державу Сент–Люсія. Як повідомляє британська преса, Емі подала у відповідні державні органи Сент–Люсії офіційний запит для отримання постійного виду на проживання. Поки що місцева влада його розглядає, але, швидше за все, заперечень не буде. Адже на Карибах у Вайнхаус чудова репутація — не те що вдома.

Довгі коси до пагоди доведуть

Довгі коси до пагоди доведуть

Навіщо потрібна дорога, якщо вона не веде до храму? Це філософське запитання з відомого фільму Тенгіла Абуладзе «Покаяння» днями набуло особливого звучання у М’янмі (колишня Бірма). Там храм є — пагода за 25 км від міста Мандалай, а з дорогою — складно, її потрібно ремонтувати.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Новини. Виходячи з міркувань секретності, зустріч Ющенка і Тимошенко відбувалася за зачиненими дверима. При цьому, виходячи з міркувань особистої безпеки, Прем’єр і Президент перебували по різні сторони зачинених дверей.

Всі статті рубрики