Самотня мільйонерка бажає познайомитись

23.06.2009

«Елегантна, струнка, жіночна й активна дама 49 років, яка любить мандрувати й займатися спортом, шукає супутника життя, наділеного гарячим серцем». Це, здавалося б, звичайне шлюбне оголошення, викликало серед самотніх чоловіків Південної Кореї неймовірний ажіотаж. Щойно воно з’явилося на «профільному» веб–сайті Sunoo, як про своє бажання скрасити самотні дні стрункої дами заявили 400 представників сильної статі (і дехто з них за віком міг би бути сином своїй «обраниці»). Можливо, парубків привабили вище вказані достоїнства жінки. Але, швидше за все, їх цікавить дещо інше: пані не приховує від претендентів на свої руку та серце, що її статки становлять 18 мільйонів доларів.

«Наречена хоче знайти чоловіка із середнім достатком, але серйозного, а не професіонала, який стрімко злетів по кар’єрній драбині, — так сформулювали побажання своєї клієнтки представники шлюбної агенції, що оголосила конкурс на право познайомитися з мільйонеркою. — Вона хоче знайти свою справжню половинку: чоловіка, наділеного пристрастю до життя, готового ділити з нею радощі й незгоди та супроводжувати її у мандрах».

Готовність задовольнити ці вимоги виявили учителі й банкіри, медики і корпоративні службовці, представники найрізноманітніших професій і верств населення. Лише восьмеро з них після прискіпливого аналізу анкет співробітниками Sunoo вийдуть «у фінал», тобто будуть запрошені на співбесіду. За результатами відбору двоє–троє щасливчиків особисто зустрінуться з «нареченою», яка й назве переможця.