Судні дні Ріанни

19.06.2009
Судні дні Ріанни

Цікаво, як виглядає Ріанна в пікантному домашньому відео.

У житті зірки ритм–н–блюзу Ріанни настала судова смуга. Іще не завершився процес у справі про побиття співачки, на яку підняв руку бойфренд, як їй знову прислали виклик до суду. Тільки цього разу не як постраждалій, а як обвинуваченій. Сусід знаменитості дорікає темношкірій діві в тому, що вона втручається в його приватне життя, завдаючи незручностей і шкоди його майну.

Та не думайте, ніби 21–річна зірка вдиралася до сусіда в дім абощо. Як сказано в позовних документах, поданих до Вищого суду Лос–Анджелеса Крістіаном Меллером, уся провина «злочинниці» полягає в тому, що Ріанна регулярно порушує правила паркування, залишаючи своє авто на території біля котеджу чоловіка. Окрім того, дядечка обурює бамбук, висаджений на подвір’ї співачки: він, мовляв, повністю затуляє Меллеру вид на вулицю. Ну й зовсім бісять нервового сусіда камери відеонагляду, розставлені охороною співачки і спрямовані просто на його город.

Утім Ріанні до звинувачень, здається, байдуже. Вона ці апартаменти тільки орендує, тому запропонувала позивачеві розбиратися з власником. Стефен Якобян, чиє ім’я і без того фігурує в позовній заяві, наголошує, що всі претензії до нього і його квартирантки безпідставні, а сусідові треба приймати заспокійливе, щоб так не нервувати.

Якщо на «сусідський» суд Ріанна йти не збирається, то на власне засідання прийти планує. Раніше зірка відмовилася свідчити проти свого колишнього хлопця, музиканта Кріса Брауна, який у запалі сварки наставив їй синців, але 22 червня таки дасть свідчення. Якщо провину Кріса доведуть, йому загрожує до чотирьох років ув’язнення.

За підозрілим збігом обставин саме 22 червня невідомі інтернет–користувачі погрожують викласти у всесвітню мережу відверте домашнє відео за участю Ріанни. Кілька днів тому в інтернеті вже з’явився один такий запис, але зловмисники запевняють, що це — лише квіточки. Сама співачка переконана, що інтимне відео поширює Кріс.