Індійська Лоліта

26.05.2009
Індійська Лоліта

Аша Кумара.

Цьогорічний неймовірний успіх фільму «Мільйонер із нетрів» довів, що про життя в Індії можна знімати не лише лаковані кіноказочки з відданою любов’ю, масовими танцями та співами. Виявляється, є інша Індія, ніж та, яку намагаються змалювати світу стражі індійської моралі та місцеві політики. В пошуках фактів про справжню Індію користовучі інтернету часом несподівано дізнаються, що «в Індії є також секс». Головним чином завдяки 19–річній індуській моделі та секс–зірці Аші Кумара.

Вона має власний сайт, яким і заробляє на життя. Не будемо вказувати його адресу, бо, по–перше, він платний, а по–друге, його зміст зовсім не дитячий. Утім користувачі інтернету знайдуть безліч інформації про Ашу (правильніше сказати — максимум самої Аші) на десятках інших цілком безкоштовних сайтів, які передруковують фото та відеофільми з її персонального сайту. Оскільки тут закони про захист інтелектуальної власності не діють, то бідна Аша змушена працювати в поті чола та інших частин тіла, якими вона заробляє на життя, щоб тричі щотижня оновлювати власний сайт і таким чином не позбуватися прибутків.

У привітанні на пер­сональному сайті Аша Кумара пише: «Я маю так багато того, чим хочу поділитися з вами!» І це чиста правда: вона ділиться всім, що має. І продовжує: «Я дуже погана дівчинка, а з цим в Індії важко, але, на щастя, інтернет є тим місцем, де я можу сповна реалізувати свої фантазії!» І невинна на вигляд дівчина, яка все ще скидається на підлітка (160 сантиметрів зросту та 48 кілограмів ваги), «фантазує так», що й зірки порнофільмів мають чому повчитися. І при цьому зберігає вигляд невинної дівчини, сповненої романтичних почуттів. Кращої ілюстрації до набоковської Лоліти годі й шукати.

Один американський бізнесмен під таким враженням від «індійської богині», що створив ще один комерційний сайт про неї. Він наголошує, що дівчина народилася в індійській курортній місцевості Гоа, а не в США. Її виховували в суворих індуських традиціях, а потім у підлітковому віці вона «пустилася берега».