(Не)поганий початок

23.05.2009
(Не)поганий початок

Аліна Персеа.

18–річна румунка Аліна Персеа продала на інтернет–аукціоні свою невинність за 10 тисяч євро. Покупцем, чи, краще сказати — споживачем, був 45–річний підприємець з Італії, який виклав найбільшу суму. Він оплатив дівчині авіаквиток до Венеції, де вони разом гуляли цілий день, оглядали місто, а потім провели ніч у п’ятизірковому готелі. «Він був приємним, і мені подобалося», — заявила журналістам уже не цнотлива Аліна.

Молода румунка відважилася на такий крок, оскільки їй були потрібні гроші на подальше навчання. Дівчина намагалася назбирати гроші чесною працею: поїхала на заробітки до Німеччини, але її швидко звільнили з роботи за незнання німецької мови. А потім Аліна прочитала в газеті, що американка Наталі Ділан продала свою невинність через інтернет за 3,7 млн. доларів, і вирішила вчинити так само. Вона не розраховувала заробити мільйони, але все ж сподівалася принаймні на 50 тис. євро.

«Аукціон тривав два тижні, і я постійно очікувала, що дістану більше, але тепер задоволена й тим, що отримала. Вистачить хоча б на частину навчання», — сказала Аліна. Стосовно свого першого в житті чоловіка, то Аліна відверто зізналася: «Ми домовилися, що будемо ще бачитися. Наступного разу йому вже не потрібно буде платити».