Девід Бекхем грає в глухому захисті

23.05.2009
Девід Бекхем грає в глухому захисті

Маріанн Фогораші.

Угорська манекенниця Маріанн Фогораші створила на цьому тижні справжню інформаційну бомбу, коли розповіла італійському часопису Chi, що вже місяць перебуває в любовному зв’язку зі славетним англійським футболістом Девідом Бекхемом. «Я познайомилася з ним 22 квітня, після матчу між «Міланом» та угорським футбольним клубом. Під час першої зустрічі ми лише трохи порозмовляли, а на прощання він поцілував мене і пообіцяв, що ми зустрінемося, — розповідає угорська кралечка. — Я дала йому свій номер телефону, і через два тижні Бекхем зателефонував і запросив приїхати до Італії». І, на завершення, зірка угорських журналів для чоловіків висловлює надію на тривалий зв’язок із футболістом, але при цьому зазначає, що він жодним чином не загрожує шлюбу Девіда з Вікторією, матір’ю його дітей та колишньою членкинею вокальної групи «Спайс Гьорлз».

Бекхем найрішучіше спростував усі ці одкровення, але історія вже поповзла сторінками провідних таблоїдів. У боротьбу змушена була вступити Вікторія Бекхем, яка заявила, що довіряє слову чоловіка.

Стосовно 24–річної Ма­ріанн Фогораші, то це відома в Угорщині модель. Вона має досконалі розміри 95–62–93 при зрості 180 сантиметрів. В інтерв’ю угорському часопису для чоловіків СКМ, вона запевняє, що в неї «все природне, без силікону». Невідомо, чи Девід Бекхем перевірив особисто ці твердження, але кралечка наробила достатньо галасу, щоб про неї дізналася вся Європа.