І на сході є життя

І на сході є життя

Президент України Віктор Ющенко запевняє, що в червні, на першому багатосторонньому засіданні учасників ініціативи «Східне партнерство», Україна готова представити пропозиції з п’яти напрямків співпраці, зокрема, у сфері енергетики, екології, в адаптації законодавства до європейського, у прикордонній співпраці та роботі з малим бізнесом. Зокрема, глава держави пропонує включити реалізацію давно задуманого проекту Євразійський нафтотранспортний коридор одним із пунктів енергетичної співпраці в рамках «Східного партнерства». Втім експерти вважають, що занадто дорогий і масштабний проект для такої програми, як «Східне партнерство».

Чужі серед своїх і чужих

Чужі серед своїх і чужих

Триває кривава трагедія на півночі Шрі–Ланки: урядові війська оточили залишки «тамільських тигрів» — місцевих повстанців–сепаратистів — і продовжують добивати їх. Трагізм у тому, що на цьому клаптику землі перебувають також приблизно 50 тисяч цивільних осіб. Учора о 7.30 ранку артилерія урядових військ розбомбила останній діючий шпиталь на оточеній території. Агенція «Франс пресс» повідомляє про 49 загиблих та 50 поранених.

Два грузинські монологи

Два грузинські монологи

Президент Грузії Михаїл Саакаш­вілі погодився зустрітися з представниками опозиції та вислухати їхні вимоги і пропозиції. Позавчорашня зустріч тривала дві години і, як виглядає з повідомлень грузинських інформацій, виявилася безрезультатною. Після закінчення зустрічі президент Саакашвілі заявив у телезверненні до народу: «Ми зійшлися на думці, що переговори — це крок уперед, і діалог потрібно продовжити. Хоча я не маю ілюзій, що вдасться домовитися в усіх питаннях».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики