Повернення до шоку

23.04.2009
Повернення до шоку

Еван Вуд у сесії для журналу GQ.

40–річний король гротеску Мерилін Менсон знову зустрічається з колишньою коханою. Не з Дітою фон Тіз, хоч він би явно й не проти, а з майже вдвічі молодшою актрисою Еван Рейчел Вуд. Парочка зі скандалом розбіглася восени минулого року після річного роману — Еван образилася на Мериліна за те, що екстравагантний співак відмовився прихистити у спільному домі її брата. Однак тепер, схоже, у закоханих знову все добре, принаймні й Менсон, і його юна пасія підтвердили, що возз’єдналися.

Із такої нагоди 21–річна старлетка Вуд знялася у досить відвертій фотосесії для чоловічого журналу GQ. А в інтерв’ю зізналася: шок–рокер і досі час від часу шкодує, що розлучився з Дітою фон Тіз, та «однак уже нічого не зміниш».

Також Еван спростувала чутки про те, що в неї був палкий роман із партнером по фільму «Рестлер» Міккі Рурком. За словами актриси, у них з актором і справді «зав’язалася дуже ніжна і близька дружба, але не більше». «Я ніколи не зраджувала Менсона!» — стверджує панянка. І запевняє, що в них із гротескним музикантом — повна любов і взаєморозуміння. Просто потрібна була невелика перерва, щоб розібратися у почуттях.