Родзинки до «нудьги зеленої»

Родзинки до «нудьги зеленої»

Не знаю, як у кого, у мене підхід до приготування салатів у робочі дні прагматичний: щоб цей акт займав якомога менше часу. Тому корисний салат із капусти у понеділок — це додавання до білокачанної капусти моркви і цибулі, у середу — консервованої кукурудзи і шинки, у п’ятницю — горошку. Ще два робочі дні — подібні варіації з пекінською капустою. Та зрозуміло, що такий «творчий» підхід нашвидкуруч не здатен вдовольнити гурманських бажань. Щоб створити справді оригінальні салати, треба заздалегідь подбати про особливе наповнення холодильника чи баночок для приправ.

КУЛІНАРНА ЕНЦИКЛОПЕДІ

КУЛІНАРНА ЕНЦИКЛОПЕДІ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 45

Фенхель — багаторічна рослина родини селерових. Вершки схожі на кріп. Фенхель часто додають у страви за аналогом візуального двійника. За смаком і посічені листочки фенхеля, і кореневище нагадують аніс. Найсмачнішими в рослини є м’ясисті пагони, які у корені формують бульбу. Їх можна їсти сирими, варити, тушкувати, смажити, запікати. Як пряну приправу в кулінарії використовують насіння фенхеля. Його додають у салати, супи, ароматизують ними тісто.

Всі статті рубрики