Кому дощ — енергетичний напій

Кому дощ — енергетичний напій

«Те, що відбулося, — просто неймовірно. У деяких поворотах здавалося, що я от–от утрачу машину. Зберегти контроль над болідом в умовах такого «аквапланування» було дуже складно — доводилося повертати обережно, але й не можна було не ризикувати. Я дуже щасливий. Сподіваюся, ми продовжимо в тому ж дусі», — сказав після фінішу Гран–прі Китаю Себастьян Феттель. Німецький пілот команди «Ред булл» несподівано для багатьох виграв третій етап чемпіонату, до того ж одразу за ним фінішував Марк Уеббер — партнер по англо–австрійській «стайні», що носить ім’я відомого енергетичного напою.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Подвійний удар Дніпропетровщини

Подвійний удар Дніпропетровщини

Минулого тижня навколофутбольні новини в Україні склали гідну конкуренцію подіям на вже майже повністю зелених газонах.
У столиці з дводенним візитом побував президент УЄФА Мішель Платіні. Оглянувши купу техніки й красиві плакати на руїнах НСК «Олімпійський», француз підтвердив, що відбирати чемпіонат Європи у нас ніхто не збирається. Одночасно він пожартував, що реконструкція стадіону наразі більше нагадує деструкцію, і нагадав, що 13 травня виконком УЄФА в Бухаресті назве вісім міст, які приймуть Євро–2012. Причому зов­сім не обов’язково, що в розподілі між Україною й Польщею буде збережено рівну пропорцію.
Президент ФФУ Григорій Суркіс, який особисто возив Платіні Києвом, наступного дня отримав сюрприз у вигляді ультиматуму від вітчизняних арбітрів, котрі вимагали збільшення витрат на дорогу й пом’якшення санкцій за незадовільні оцінки. Інакше рефері погрожували страйком у 25–му турі. Для розгляду питання Суркіс оперативно створив комісію за участю зацікавлених сторін, але нагадав суддям про недопустимість говорити з ФФУ мовою ультиматумів.
Ще однією топ–новиною стало підписання Мірчею Луческу нового контракту з «Шахтарем» — терміном на два роки. Угоду румунському фахівцю Рінат Ахметов запропонував наступного дня після виходу донеччан до півфіналу Кубка УЄФА. Заради «гірників» Луческу відмовився від зробленої йому в Марселі пропозиції тренувати збірну Румунії. Звісно, такого щедрого президента, як Ахметов, нині мало де знайдеш (за неофіційною інформацією, Мірча отримує в Донецьку близько 3 мільйонів євро на рік).
Цими ж днями до кінця 2011 року продовжив свої відносини з «Динамо» плеймейкер Олександр Алієв.
Тим часом наші повпреди в Кубку УЄФА домовилися перенести запланований на сьогодні півфінальний двобій Кубка країни на 13 травня, аби краще підготуватися до побачень на євроарені 30 квітня й 7 травня. Цікаво, що у випадку нічиєї 13 травня в Донецьку «Шахтар» і «Динамо» за кілька днів проведуть перегравання в Києві. У такому випадку зустріч у столиці 30 травня в рамках ПЛ стане для них п’ятою за місяць.
На радощах із приводу виходу двох наших клубів до наступного раунду єврокубка в п’ятницю «загуляв» і відмовився працювати інтернет–сайт прем’єр–ліги, обіцяючи виправитися в «найближчому майбутньому». Цей світлий час уже настав.

Торунський сором

Торунський сором

Провалом завершився виступ нашої національної команди в Польщі в другій за рангом лізі. Минулої п’ятниці українці в боротьбі за єдину путівку до числа 16 найкращих збірних світу поступилися хокеїстам Італії. «Синьо–жовті» володіли колосальною ігровою перевагою, але жодного разу не змогли втілити її в гол.

Всі статті рубрики