Знову Крістен

17.04.2009
Знову Крістен

Крістен Белл.

Хоча зіркою маленьку (всього лише 155 см на зріст) американську актрису Крістен Белл зробило телебачення, вона не втрачає надії закріпитися у «великому кіно». Крістен і раніше знімалася в повнометражних стрічках, але справжню славу їй принесли телесеріали. Насамперед — «мило» про юного детектива Вероніку Марс, яку зіграла Крістен. Уже після перших серій у 2004 році актриса здобула велику популярність у глядачів і опинилася у рейтингах найкрасивіших жінок шоу­бізнесу, де й досі міцно тримається на середніх позиціях. Потім були ще «Герої», а загалом у творчому доробку 28річної акторки вже майже три десятки ролей у кіно й на телебаченні. Незабаром стане ще більше: американка польськоірландського походження отримала пропозицію від режисера «Відьминої гори» і «Плану гри» Енді Фікмена, який ангажує Белл на роль у комедії «Знову ти» (You Again).

Звісно, Крістен радо погодилася. Їй належить зіграти дівчину, яка дізнається, що брат

одружується зі «штучкою», через яку шкільне життя було для її героїні

пеклом. Вжахнувшись від такої перспективи, любляча сестра робить усе, щоб показати братові справжнє обличчя «мегери»нареченої.

Окрім того, незабаром на екрани вийде стрічка «Одного разу в Римі» — також комедія і також за участю Крістен Белл. А в очікуванні роботи з Фікменом актриса знімається ще в одній комедії — «Притулок для подружніх пар». Схоже, Крістен не боїться, що до неї міцно приклеїться амплуа суто комедійної актриси. Ну й що з того — зате мрії гарненької білявки про «справжню» кінокар’єру втілилися у житті.