«Дитя долі» повертається

«Дитя долі» повертається

Колись популярне дівоче тріо «Дестініз чайлд» («Дитя долі»), яке розпалося у 2005 році, знову возз’єднується. Щоправда, вимушено — Бейонс Ноулз, Келлі Роуленд і Мішель Уїльямс, виявляється, винні своєму звукозаписувальному лейблу Columbia Records іще один диск. За контрактом, група мала видати щонайменше п’ять студійних альбомів, а наразі дискографія «Дестініз чайлд» обмежується чотирма. Остання платівка вийшла у 2004 році й посіла друге місце в хіт–параді Billboard 200.

Обама зеленіє, сонечко блищить

Обама зеленіє, сонечко блищить

Мало якому політику вдається досягнути такої популярності у світі, як нинішньому президентові США Бараку Обамі. Навіть у дуже далеких країнах фанати першого темношкірого глави Білого дому залюбки наносять його зображення на футболки, кепки, чашки і навіть автомобілі. Що вже й казати про самі Сполучені Штати, де з портретом Обами випускали навіть презервативи.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Після того як ЗМІ повідомили, що Юлія Тимошенко через хворобу не вийшла на роботу, Партія регіонів заявила, що масові акції протесту, організовані нею, досягли своєї мети.

Всі статті рубрики