Мадонна без немовляти

07.04.2009
Мадонна без немовляти

Поки що Мадж залишається мамою трьох дітей.

У маленького сина Мадонни Девіда Банди не буде сестрички з рідного Малаві. Днями суд цієї африканської країни відмовив співачці, яка просила дозволу вдочерити трирічну Мерсі Джеймс. Поп–королева дуже хотіла привезти Девідові компанію, бо переживає, що всиновлений у 2006 році темношкірий хлопчик почувається самотнім у сім’ї, де всі білошкірі.

Як повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс», офіційною причиною для відмови стало те, що Мадонна не була постійною мешканкою Малаві протягом останніх двох років, як того вимагають місцеві закони для усиновителів. Коли Мадж усиновлювала Девіда Банду, для неї хоч і неохоче, але зробили виняток. Тепер африканські судді налаштовані значно суворіше. Можливо, однією з причин такого ставлення є те, що Мадонна розлучилася з чоловіком, кінорежисером Гаєм Річі, та ще й сварилася з ним за те, з ким залишаться діти. Нагадаємо, зрештою Гай погодився, щоб їхній спільний син Рокко, Девід і донька співачки Лурдес залишилися з матір’ю, але хлопці часто приїздять до тата в гості.

Дівчинка, якій хотіла стати мамою суперзірка, народилася у 18–річної малавійки, що померла під час пологів. Батько дитини ніяк про себе не нагадує і про Мерсі не дбає. Міністр Малаві у справах соціального забезпечення дітей підтримала Мадонну, заявивши, що в країні два мільйони сиріт, яким потрібні батьки, однак на суд це не вплинуло. Тепер Мадонна хоче подати апеляцію.