А «міс»–то — гола!

25.03.2009
А «міс»–то — гола!

Така Софія Рудьєва зараз, а в секс–сесіях вона відзначилася ще неповнолітньою.

В історії конкурсів краси скандали вже стали традицією — щороку з’являється щонайменше одна гучна новина такого штибу. Скажімо, минулого року володарка титулу «Міс Латинська Америка» Лаура Суніга потрапила в кримінальну історію з перевезенням наркотиків і зброї через кордон. Цього разу увага жовтої преси прикута до Росії. Там щойно обрана «міс», 18–річна Софія Рудьєва, як з’ясували ЗМІ, знімалася для вельми відвертих фото у зарубіжному журналі напівпорнографічного змісту. А для дівчат, які беруть участь у престижних конкурсах краси, такий рядок у біографії суворо заборонений. Тож якщо Софія й справді причетна до порнографічних фотосесій, про участь у конкурсі «Міс світу» вона може забути.

Цікаво, що у фінал загальнодержавного конкурсу Рудьєва, яка представляла Санкт–Петербург, потрапила замість головної переможниці міського конкурсу Юлії Караман. Раніше корона регіональної «міс» давала автоматичне право участі в наступному етапі, та цього року правила змінилися. Тепер, коли з’ясувалося, що Софія знімалася для «чоловічого» журналу Perfect10, петербурзькі організатори, кусають лікті. Бо найстрашнішим є навіть не сам факт появи у всесвітній мережі оголеної «міс Росія», а те, що фотографувалася вона ще неповнолітньою.

Задоволений перемогою дочки, батько Софії в усіх інтерв’ю розповідав, яка в нього скромна, слухняна і цнотлива дитина! Тепер Андрій Рудьєв шокований і намагається не спілкуватися з журналістами. Сама Соня також відімкнула всі телефони й ховається від преси.

Раніше доступ до знімків Рудьєвої на сайті Perfect10 був платним, та після того, як модель виграла корону головної красуні Росії, автори сайту дозволили милуватися її тілом усім охочим — очевидно, з метою привабити на інтернет–сторінку якомога більше користувачів.

Наразі не схоже, щоб через цю компрометуючу інформацію Софію Рудьєву позбавили звання «Міс Росія». Принаймні прес–аташе конкурсу Андрій Андреєв зауважив, що спочатку з фігуранткою скандалу треба «поговорити», а вже потім щось вирішувати.