Еммо, четвертою будеш?

24.03.2009
Еммо, четвертою будеш?

Брюс Уїлліс і Емма Хеммінг.

У Голлівуді стало на одного завидного парубка менше. «Міцний горішок» Брюс Уїлліс, якому днями виповнилося 54 роки, визрів до нового шлюбу. У неділю Брюс повів під вінець свою нинішню подругу, модель Емму Хеммінг. Весільна церемонія відбулася на островах Теркс і Кайкос, де в Уїлліса є власний будинок.

Як запевняють американські таблоїди, на весіллі зібралося все дружне сімейство Уїллісів–Мурів–Кетчерів — колишня дружина Брюса Демі Мур із трьома їхніми доньками й нинішнім чоловіком Ештоном Кетчером. Вони розташувалися на віллі, а для інших гостей молодята забронювали номери в сусідньому готелі.

Нагадаємо, Уїлліс прожив у шлюбі з Мур 13 років. У 2000–му доти міцне подружжя розпалося, але Брюс із Демі залишилися добрими друзями. Після того, як жінка вийшла заміж за молодшого на 15 років Кетчера, колишній та нинішній її чоловіки потоваришували, а згодом Уїлліс ввів у цю компанію й Емму Хеммінг. Подейкують, саме той факт, що його обраницю схвалили доньки і Демі, переконало «міцного горішка» знову стати на весільний рушник.