Чигає на Брітні маніяк в підворітті

24.03.2009
Чигає на Брітні маніяк в підворітті

Брітні Спірз під час концерту; друга декада березня. (Фото з сайту Britneyclub.ru.)

Здавалося б, у житті Брітні Спірз усе налагодилося: після проблем із дітьми й чоловіками, тривалих запоїв, розладів харчування та інших негараздів поп–принцеса знову на олімпі слави. Бріт схудла, погарнішала, записала хітовий альбом, її нові пісні не сходять з перших позицій в американських та європейських чартах. Та щойно зірка поїхала у світове турне, щоб закріпити успіх, як її спіткали неприємності.

Як повідомляє західна преса, Брітні переслідує якийсь маніяк, закидаючи електронними листами і дзвінками з погрозами. Дійшло до того, що оточення співачки непокоїться, аби в неї не сталося нервового зриву — так серйозно зірка сприймає цей телефонний тероризм. Найбільше вона боїться навіть не за себе, а за маленьких синів, Шона Престона і Джейдена Джеймса. На цьому тлі в Бріт почалися розлади психіки, виражені у хворобливій недовірі до оточуючих і надзбудливості; до того ж сердешну мучать нічні жахи.

27–річна поп–зірка замислюється, чи не перервати їй гастролі. Хоча батько й опікун співачки, Джеймі Спірз, який супроводжує її в турне, сподівається, що Брітні таки вистачить сил побороти неприємності. Адже квитки на концерти, розписані аж до липня, розкуповують уже зараз, отже, скасування гастролей боляче вдарить передусім по гаманцю співачки.

Спірз втратила чудову нагоду поповнити калитку на три мільйони доларів. Саме стільки їй пропонували різні видавництва за написання автобіографії. Замість того, щоб у часи кризи вхопитися за таку пропозицію, Брітні покрутила носом і відмовилася. Мовляв, за таку смішну суму вона нізащо не розповідатиме відвертих історій зі свого життя. От якби дали мільйонів вісім... Та поки що ніхто не дає — у видавництв усе–таки теж криза.