«Елементарно, Холмс!»

«Елементарно, Холмс!»

Незабаром так стильно і гарно, як донька Тома Круза і Кеті Холмс, зможе одягатися кожна маленька дівчинка. Звісно, за умови, що в її батьків вистачить грошей. Мама дворічної Сурі Круз разом зі своєю подругою, голлівудським стилістом Жанною Янг, вирішила створити новий бренд дитячого одягу — «ексклюзивний і люксовий». І хоча саму Кеті часто звинувачують у тому, що свій стиль вона сформувала тільки завдяки порадам подруги — «Розкішної Спайс» Вікторії Бекхем, місіс Круз переконана: батьки з хорошим смаком оцінять її колекцію. Нагадаємо, що Сурі Круз, якій у квітні виповниться три роки, нещодавно була визнана «найбільш стильною дитиною Голлівуду». А отже, Кеті таки знає, як одягати юних модниць.

Болівар таки виніс двох

Болівар таки виніс двох

Запалені закликом президента Венесуели Уго Чавеса «прославляти власних національних героїв», художник–модельєр Джойс Парра та її батько Анхель розробили лялькову серію «Герої Венесуели», яка має витіснити з магазинів країни американських «імперіалістичних» супергероїв на зразок Супермена, Спайдермена чи Бетмена.

Тренування у труні

Тренування у труні

Щоб переконатися, що все пройде чітко і за планом, 73–річний мешканець румунського села Вадастра організував генеральну репетицію... власного похорону. Як повідомляє сайт «Ананова», Марін Войнічу зібрав мешканців села, родичів та друзів і закликав їх відзначити його «скору кончину» ще з самим «винуватцем торжества».

Квитанція у XVI ст.

Квитанція у XVI ст.

За такі блага цивілізації, як телебачення та радіо, треба платити. Навіть якщо ти помер... 450 років тому. Так вважають у німецькому агентстві зі збору мита GEZ, яке надіслало на ім’я відомого математика Адама Ріса повідомлення про несплату ліцензійного внеску за користування телевізором і радіоточкою. Квитанція прийшла на адресу будинку, придбаного вченим ще в 1525 році.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Якщо вам у барі посміхнулася дівчина — очевидно, в неї немає грошей. А якщо ви посміхнулися у відповідь — очевидно, у вас гроші ЩЕ є.

Всі статті рубрики