Їх мало, але вони знову разом

07.03.2009

Колишні учасники легендарного британського квартету «Бітлз» Пол Маккартні та Рінго Старр виступлять 4 квітня на благодійному концерті в Нью–Йорку, повідомляє Бі–Бі–Сі. Концерт організує фонд кінорежисера Девіда Лінча, який збирає кошти на освітні програми для молоді шляхом трансцендентальної медитації.

Представники фонду спочатку заявили, що Маккартні і Старр «без сумніву» виступлять разом, але представники музикантів наразі не підтвердили цю інформацію. За словами речника Маккартні, це питання перебуває на стадії обговорення. А Старр заявив, що хоче виконати «кілька власних пісень». Іншими зірками квітневого концерту будуть Шеріл Кроу, Донован, Едді Веддер, Бен Харпер та Мобі. Квитки надійдуть у продаж післязавтра.

Маккартні зізнався, що погодився взяти участь у цьому концерті з огляду на те, що сам упродовж 40 років займається медитацією. «Це допомогає мені знайти трохи спокою серед повного божевілля», — каже музикант. Із чотирьох колишніх членів «Бітлз» живими залишаються Маккартні та Старр. Востаннє вони виступали разом за підтримки Еріка Клептона в 2002 році на концерті в пам’ять про померлого колегу по групі «Бітлз» — гітариста Джорджа Харрісона.