Нові пропозиції для клієнтів Надра Банку

05.03.2009

У лютому в один із найбільших українських банків — Надра — було введено тимчасову адміністрацію, основне завдання якої — не лише стабілізувати роботу фінансової установи, а й захистити інтереси клієнтів банку. Спираючись на ці пріоритети, почалася активна робота в банку в кількох напрямах: скорочення витрат, у тому числі адміністративних, оптимізація структури й чисельності співробітників, налагодження регулярних виплат із заробітних плат, пенсій та інших соціальних нарахувань клієнтів.

Сьогодні Надра — банк, у якому обслуговують близько 4 млн. клієнтів, переважно — фізичних осіб. Серед них і вкладники, і позичальники. Тому, враховуючи їхні потреби, банк розробив цілий комплекс різних пропозицій. Так, починаючи з 24 лютого, банк першим на ринку ввів пільговий курс заміни валюти по кредиту для своїх клієнтів–позичальників, що оформили іпотечний кредит. Чим більша сума дострокового погашення, тим привабливіший пільговий курс заміни валюти іпотечного кредиту. Для клієнтів, які оформили кредити на придбання автомобілів і на даний момент зазнають труднощі з їх погашенням, банк розробив спеціальну акційну пропозицію, яка діятиме до 30 квітня 2009 р. Клієнтам із простроченою заборгованістю по кредиту банк пропонує зниження ставки на один відсоток і скасування нарахованих штрафів і пені за умови повного погашення всієї простроченої заборгованості по тілу кредиту, відсотках і щомісячних комісіях.

Крім того, велику увагу Надра зараз приділяє і своїм вкладникам. Для них банк пропонує кілька варіантів. На час дії мораторію можна просто переоформити свій вклад і забрати його після закінчення терміну з відсотками. А для клієнтів, термін депозитів яких закінчився, але вони хочуть скористатися своїми коштами вже зараз, банк пропонує замінити свій вклад на заставне майно банку: квартири, земельні ділянки, автомобілі, власники яких самі звернулися в банк по допомогу в їхньому продажу у зв’язку з неможливістю виплати кредитів. Квартири, пропоновані банком, — це об’єкти як первинного, так і вторинного ринку житла. Ознайомитися з пропонованою базою об’єктів клієнти можуть, зайшовши на сайт банку: www.nadrabank.ua або подзвонивши за телефоном Контактного центру: 8–800–300–0–700.

Також клієнти, що оформили в Надра депозит (фізособи і представники малого та середнього бізнесу), можуть погасити свій кредит за рахунок власного депозиту. Дана послуга доступна клієнтам, що оформили кредити в рамках продуктів «Кредит споживчий під заставу майнових прав за договором банківського вкладу (депозиту) для фізичних осіб» і «Кредит під заставу майнових прав за договором банківського вкладу (депозиту) для малого бізнесу». Ці пропозиції поширюються як на вклади, термін яких закінчився, так і на депозити, що діють. В обох випадках погашення проводиться зі скасуванням нарахованих штрафів і пені.

У цілому, підбиваючи перші підсумки діяльності тимчасової адміністрації в «Надра Банку», можна відзначити одне: заходи, які сьогодні впроваджуються, перш за все, спрямовані на те, щоб допомогти кожному клієнтові та якнайшвидше відновити нормальну роботу фінансової установи.

Злата ЖНЕЦЬ