Запах Холлі

05.03.2009
Запах Холлі

Холлі Беррі.

Із головою поринувши в сімейні клопоти після народження дитини, «оскароносна» Холлі Беррі, втім, не відійшла від «зіркових» обов’язків. Як і раніше, 42–річна мама знімається в кіно, відвідує світські раути на кшталт церемонії вручення премії «Оскар» і займається благодійністю. А днями вона презентує ще й нові парфуми. Причому, на відміну від багатьох своїх колег, які лише дають своє ім’я ароматам, створеним професійними парфумерами, зірка «Людей Ікс» працювала над їх створенням сама. Звісно, на базі косметичної фірми — Coty Beauty US. За чутками, гонорар кінозірки становитиме від 3 до 5 мільйонів доларів, плюс іще 5 відсотків із продажу.

Як з’ясувалося, «народити» власний, не схожий на інші, аромат дуже непросто. Беррі працювала над парфумами аж два роки. Зате результатом дуже задоволена: вийшов свіжий запах із нотами дерева і моря, який «породжує спогади про літні канікули і відпочинок на пляжі». Не дивно, що в рекламній фотосесії для свого нового дітища авторка знялася на тлі моря — зйомки проходили на Гаваях.

За словами Холлі, до базових нот мімози, інжиру, сицилійського бергамоту і квітів гібіскуса вона приєднала запахи африканського ладанового дерева, який додав гостроти, і сандалу, який пом’якшує композицію.

У продаж (принаймні в крамниці Європи та Америки) парфуми від Холлі Беррі надійдуть буквально днями. Очевидно, актриса таким чином вирішила зробити подарунок своїй донечці Нейлі Аріелі, якій 16 березня виповниться рік.