Мамою бути класно!

25.02.2009
Мамою бути класно!

Іще не так давно зірка американської світської хроніки і телебачення Ніколь Річі страждала на анорексію — майже нічого не їла, схудла до стану обтягнутого шкірою скелета, виглядала вельми замученою і, щиро кажучи, страшненькою. Але змогла взяти себе в руки: поборола розлади харчування, знову прийшла у чудову форму, народила дитину...

І так їй сподобалося нове життя, що Ніколь зі скандальної любительки вечірок і світських тусовок перетворилася на добропорядну матір сімейства, яка перед усіма іншими розвагами надає перевагу спілкуванню з донечкою Харлоу Уїнтер Кейт і чоловіком, рок–музикантом Джоелом Мадденом. Для повного щастя їм досі не вистачало хіба ще однієї дитини. «Досі», бо незабаром і ця прогалина буде заповнена: як зізнався сайту свого рок–гурту Good Charlotte 29–річний Мадден, його дружина знову вагітна.

Нагадаємо, першу доньку 27–річна Ніколь народила в січні минулого року.

«Я такий щасливий повідомити всім, що незабаром Харлоу стане старшою сестрою! Бог таки благословив мою сім’ю. Сподіваюся, ви всі почуваєтеся так добре, як я!» — пише задоволений татусь. Заголовок у цього повідомлення промовистий: «Це краще, ніж виграти «Оскара»!»