«Живуть» студенти весело...

21.02.2009

Університет «Провіденс» на Тайвані відкрив факультет вивчення порнографії, про що повідомляє місцева англомовна газета «Юнайтед дейлі ньюс». Нова кафедра при відділі засобів масової інформації має навчити студентів оцінювати та аналізувати порнографічні фільми з академічної точки зору.

Бажаючі розпочати навчання на такій оригінальній кафедрі повинні були представити 15–хвилинну презентацію, в якій по–науковому проаналізувати психологічну реакцію публіки на порнофільми. Професорка університету Чен Мінь Мей визнала, що під час вступних іспитів змушена була інколи закривати руками вуха, чого з нею раніше ніколи не траплялося. На факультет вступили 50 студентів, більшість із яких визнали, що прийшли на факультет із цікавості, але не повідомили батькам про саме такий напрямок студій. А один студент пожартував: якщо він отримуватиме погані оцінки, то скаже батькам, що повинен більше часу приділяти перегляду порно.

Під час прийому на факультет усі студенти написали розписки про те, що в разі, коли «лекції» викликатимуть у них надмірну емоційну реакцію чи виявляться емоційно виснажливими, вони залишать порнографічні студії.