Упіймалася та, що хвицалася

20.02.2009
Упіймалася та, що хвицалася

Камерон Діаз.

Самостійну й волелюбну Камерон Діаз, схоже, таки вдалося приручити. «Приборкувачем» став британський манекенник Пол Скалфор, із яким Кем зустрічається з літа минулого року. І, схоже, вклепалася в нього по вуха. 36–річна кінозірка, яку раніше марно вмовляли вийти заміж не останні у світі шоу–бізнесу чоловіки (у тому числі Джастін Тімберлейк), чи не вперше серйозно замислилася про шлюб.

Журналісти запідозрили Камерон у матримоніальних планах тоді, коли помітили на її пальці обручку. Однак цей доказ був непереконливим, адже розкішні персні з діамантами з’являлися на відповідному пальчику й раніше, а Діаз, як відомо, й досі дівка. Та коли інформатори повідомили «жовтій» пресі, що парочка займається пошуками місця для проведення весілля, ця новина одразу опинилася серед найпопулярніших.

«Камерон із Полом хочуть одружитися в Британії, де–небудь у красивому місці, щоб там була церква, готель для гостей і достатньо місця, аби розгулятися», — повідомляють британські ЗМІ. Як стверджує з посиланням на «обізнані джерела» журнал Loop, Діаз уже веде переговори з дизайнером Карлом Лагерфельдом, у якого хоче замовити весільну сукню. А саме весілля планується або на кінець весни, або, швидше за все, на осінь. Майбутнє подружжя планує мешкати в Лос–Анджелесі, щоб затребуваній у Голлівуді актрисі було ближче до роботи.

Та й Скалфор у кіношній столиці США без роботи явно не залишиться. Схоже на те, що красунчик уже давно прагнув перебратися поближче до «фабрики мрій», щоб потрапити на очі не лише замовникам рекламних фотосесій, а й продюсерам. Недарма ж спершу Пол активно залицявся до Дженніфер Аністон, а коли з нею не вийшло, намагався впасти в око ще кільком голлівудським кралям.