Закохані в кубі

18.02.2009
Закохані в кубі

Салма стала дружиною мільярдера.

Вродлива, талановита, чуйна жінка й турботлива мати — перелічувати достоїнства Салми Хайєк можна довго. Тож варто позаздрити французькому мільярдеру Франсуа–Анрі Піно, якому тепер належить такий скарб. 14 лютого 46–річний товстосум нарешті повів свою мексиканську кохану під вінець. І це після того, як пара було розірвала заручини й вирішила розійтися.

Про намір одружитися Піно і Хайєк оголосили ще в березні 2007 року. На той час вони зустрічалися десять місяців, і Салма виявила, що вагітна. У вересні того ж року актриса народила у Лос–Анджелесі чарівну донечку Валентину Палому. Однак переїздити до Парижа, де мешкає татусь, не поспішала. Франсуа–Анрі, у свою чергу, ніяк не міг залишити бізнес, зосереджений переважно у Франції. Бойфренд кінозірки є власником і президентом компанії PPR SA, яка, зокрема, володіє такими відомими брендами, як Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga і Stella McCartney. Окрім того, Франсуа–Анрі управляє і батьковим бізнесом (згідно з даними журналу «Форбс», спільний капітал сімейства Піно становить близько 17 мільярдів доларів).

Так батьки маленької Валентини й жили на два міста і дві країни, аж доки у червні минулого року не оголосили про те, що розривають заручини, залишаючись добрими друзями. Щоправда, невдовзі всі троє поїхали разом на відпочинок, та й надалі постійно потрапляли в об’єктиви папараці разом. І ось у понеділок одне з видань, яке належить до імперії Піно, повідомило ексклюзивну новину: 42–річна зірка «Фріди» стала офіційною дружиною одного з найбагатших чоловіків Франції. Закохані побралися у День усіх закоханих, та ще й у місті закоханих — Парижі. Хочеться вірити, що з таким «потрійним» коханням вони проживуть разом довго і щасливо.