Крістін плюс Костнер

17.02.2009
Крістін плюс Костнер

Кевін Костнер із дружиною Крістін Баумгартнер.

Найвідоміший голлівудський «Охоронець» Кевін Костнер уп’яте став батьком. Його дружина Крістін Баумгартнер днями народила 54–річному акторові сина. І мама, і малюк почуваються добре — вони вже виписалися з пологового будинку і приєдналися до щасливого татуся та дворічного Кайдена, першого сина подружжя. Крістін під час вагітності відчутно розповніла, однак попереднього разу вона вже засвідчила, що може заввиграшки повернутися до звичних параметрів манекенниці–тростинки.

Новонародженого, який з’явився на світ з вагою близько 4 кг, назвали Хайсом Логаном. Ім’я придумали заздалегідь: як розповідав журналістам Костнер, Хайс — це на честь ковбоя, про якого він збирається знімати кіно. «Чудове вестернське ім’я — і для фільму, і для сина», — вважає «оскароносний» тато.

Із моделлю Баумгартнер, молодшою на 20 років, Кевін одружився у 2004–му, і відтоді не втомлюється розповідати про те, як йому пощастило. Втім точно так він казав і на початку шлюбу з першою дружиною, Сінді Сильвою. Разом вони прожили 17 років, народили трьох дітей (двох дочок і сина), яких Костнер обожнює. А потім його шпигнув під ребро «той самий» біс — актор покинув сім’ю й пішов у загул.

Щоправда, після знайомства з чарівною Крістін знову став відмінним сім’янином — засипає кохану квітами, не зраджує, надає перевагу тихим сімейним вечорам перед посиденьками з друзями в барі. Чи надовго його вистачить цього разу? Коли журналісти ставлять це капосне запитання, за чоловіка відповідає Крістін: «Думаю, на все життя». Кевін усміхнено киває, але що він при цьому думає, нікому не відомо...