За любов’ю — не до корту

11.02.2009
За любов’ю — не до корту

Маша Шарапова тепер не тенісистка, а закохана світська левиця.

Прихильники російської тенісистки Марії Шарапової неабияк стурбовані. Їхня улюблениця вже півроку не з’являється на офіційних турнірах, втрачаючи в рейтингу і позбавляючи шанувальників можливості насолоджуватися її грою та вродою. Колись перша ракетка світу тепер скотилася на 17–те місце в рейтингу WTA і, схоже, впаде ще нижче. Бо повертатися на корт поки що не збирається.

Раніше Маша планувала взяти участь у турнірах у Парижі (9—15 лютого) та Дубаї (16—22 лютого), але потім передумала. 21–річну тенісистку досі турбує травма плеча, яку вона отримала ще в серпні минулого року. Красуня сподівається взяти участь у турнірі в Маямі наприкінці березня, але визнає, що все залежить від її фізичного стану: «Останні кілька тижнів я посилено тренуюся у Флориді, але одна справа — тренування, і зовсім інша — гра на корті з серйозним суперником».

А тим часом обізнані джерела з оточення Шарапової розбовкали журналістам, що насправді причиною зволікання є не тільки і навіть не стільки травма, як... кохання. Мовляв, дівчина прагне якомога більше часу проводити з предметом свого зацікавлення, а не на тренуваннях. І це нібито сильно непокоїть її батька — Юрія Шарапова, який уже не знає, як вплинути на дочку.

Маша вже кілька місяців зустрічається з американським продюсером документального кіно й журналістом Чарлі Еберсолом. Уперше тенісистка і 25–річний син президента компанії «Ен–Бі–Сі спортс» Діка Еберсола з’явилися на публіці разом у жовтні минулого року на благодійному вечорі в Каліфорнії. Спершу пара не надто афішувала свої стосунки, але віднедавна закохані забули про обережність і пристрасно обнімаються та цілуються просто перед об’єктивами фоторепортерів.