Сучасне творіння Франкенштейна

07.02.2009
Сучасне творіння Франкенштейна

Шейла Херші.

Жила собі дівчина на ім’я Шейла де Алмейда, яка народилася в Бразилії й переїхала до США у Х’юстон, штат Техас. Творець обдарував її невеличким зростом (всього 157 см) і великими амбіціями. Дівчина мріяла стати співачкою, танцюристкою, акторкою та моделлю, але оскільки зовнішність мала не видатну, то поліпшила її з допомогою більш як 18 пластичних операцій. Зіркою так і не стала, зате вийшла заміж, змінила прізвище на чоловікове — Херші, народила двох дітей та розлучилася, залишивши прізвище Херші.

Відтак наполеглива Шейла вирішила здобути світове визнання іншим шляхом, який не вимагає здібностей і талантів, а лише грошей, літрів силікону та вправного скальпеля хірурга. «Крихітка з Техасу» надумала обзавестися найбільшим у світі бюстом. Гроші на операції давав бойфренд із Великої Британії. Упродовж кількох останніх років молодичка, якій тепер 28 років, рухалася до мети поступово — про­йшла через вісім операцій і досягла значного результату: британський відповідник Книги рекордів Гіннесса визнав її перса «найбільшими штучними грудьми світу».

Головне — не зупинятися на досягнутому. Проте на шляху до дев’ятої операції зі збільшення і так гігантських цицьок виникли дві перепони. По–перше, британський коханець не витримав і відмовився фінансувати наступне «закачування», по–друге, медичні установи Техасу заборонили проводити чергову операцію, оскільки визнали, що справа вже й так перейшла всі моральні та етичні норми. «Крихітка» не здалася: знайшла нового спонсора, а дев’яту операцію зробила у Бразилії. Тепер Шейла Херші стверджує, що є володаркою точно найбільшого в світі штучного бюсту. Справа лише за його визнанням Книгою рекордів Гіннесса, повідомила днями британська газета «Дейлі стар».

«Хірургічний унікум» та «жертва пластичної хірургії» з’являлася в телевізійних шоу великих американських та британських телемереж — «Фокс», «Інсайдер», Ен–Бі–Сі. Шейла зізналася: її дуже ображає, коли люди на вулиці сміються з неї, хоча вона лише здійснила свою мрію. Також Херші скаржиться, що її велетенські «близнючки» є великим тягарем в усіх сенсах цього слова. Фактично Херші постійно носить на собі два відра води, тому відчуває постійні болі в грудній клітці та має захворювання хребта. Краса таки вимагає жертв.