Із жалоби — під вінець

07.02.2009
Із жалоби — під вінець

«Оскароносна» кінозірка Дженніфер Хадсон потроху оговтується від страшної трагедії, яка сталася в її сім’ї наприкінці минулого року. Нагадаємо, матір, брата і племінника Хадсон застрелили. За підозрою у скоєнні цього злочину поліція заарештувала колишнього чоловіка сестри Дженніфер, але довести, що вбивця — він, правоохоронці досі не змогли.

27–річна актриса і співачка три місяці була в жалобі, але днями почала повертатися до життя. Хадсон виконала гімн США перед початком щорічного фіналу Суперкубка з американського футболу. Щоправда, організатори наполягли, аби Дженніфер співала під фонограму — все–таки перший публічний виступ після жалоби, ще голос затремтить... У квітні–травні темношкіра зірка мюзиклу «Дівчата мрії» вирушить у невеликий гастрольний тур по США, а до того, можливо, встигне... вийти заміж.

Як стверджує американська преса, весілля Джен із давнім бойфрендом, адвокатом Девідом, може відбутися вже на День усіх закоханих, 14 лютого. Парочка вирішила одружитися якомога швидше — на цьому наполягає Хадсон. Саме любов та підтримка коханого допомогла їй перебороти горе, і тепер Дженніфер переконана: її покійній матері буде спокійніше на тому світі, якщо донька стане щасливою дружиною та матір’ю.