Гола — не значить сексуальна,

05.02.2009
Гола — не значить сексуальна,

Емма Уотсон у фотосесії для журналу VS.Magazine.

Поки всі з нетерпінням чекають прем’єри фільму «Гаррі Поттер і Напівкревний принц» (нагадаємо, вихід шостої серії «поттеріани» перенесли з 21 листопада 2008–го на 17 липня 2009 року), його головні герої нестримно дорослішають. Зараз Деніел Редкліф, Руперт Грінт і Емма Уотсон знімаються в першій частині завершального фільму «Гаррі Поттер і Смертельні реліквії». Крім цього, в них є чимало інших занять. Деніел, скажімо, грає в театрі, Руперт — у кіно, а 18–річна Емма, яку прославила роль Герміони, взагалі не має відбою від пропозицій. Нещодавно вона озвучила принцесу в мультфільмі «Пригоди Десперо», пройшла кастинг на роль закоханої в колишнього французького імператора аристократки у фільмі «Наполеон і Бетсі» (між іншим, відбивши цю роль у Скарлетт Йоханссон). І, звісно, постійно знімається у фотосесіях для реклами парфуму «Мадемуазель Коко» від «Шанель», «обличчям» якого є, та численних глянцевих журналів.

Дівчина виросла у справжню красуню. Як зазначають критики, Емма легко перевтілюється з відмінниці Герміони в сексапільну рокершу або гламурну кралю. От тільки оголитися перед камерою ще не ризикнула. Днями в інтерв’ю британській газеті «Мейл он сандей» актриса зізналася, що не збирається позбуватися образу Герміони Грейнджер. «Я не буду навмисне робити чогось іншого або цілеспрямовано шокувати людей, щоб вони подивились на мене інакше, — каже Емма. — Можливо, для фільму Бернардо Бертолуччі я й роздягнулася б — якби це справді було важливо для мого персонажу. Але демонструвати свої принади просто так, тільки щоб бути несхожою на Герміону — ні».

За словами Уотсон, її дуже бентежить «концепція сексуальності, якою просякнуті всі фотосесії». «Я взагалі не розумію, що може бути сексуального в образі «я тут стою з цицьками назовні й у короткій спідниці — дивіться всі, що під нею». Як на мене, то чим менше показуєш, тим людям цікавіше, що ти ховаєш. А отже, й сексуальніше», — вважає подружка Поттера.