Її життя — таки не лайно

Її життя — таки не лайно

Кожен учасник реаліті–шоу й конкурсів на кшталт «Фабрики зірок», «Народного артиста» й «Шансу» мріє про те, щоб завдяки програмі здобути славу й успіх. Але втілити в життя цю амбітну мрію вдається лише одиницям — більшість інших «шансовиків» може похвалитися популярністю тільки доти, доки проект іще не завершився. А потім — у кращому випадку виступи в невеликих клубах і на приватних вечірках. Однак деяким талановитим артистам щастить, і вони таки стають справжніми зірками. Так сталося і з Келлі Кларксон, переможницею першого реаліті–шоу «Американський ідол». Днями співачка поставила унікальний рекорд, привернувши до себе увагу всієї музичної індустрії США. Щоправда, до успіху їй довелося йти майже сім років.

Заберіть свій сейф, де гроші лежать!

Заберіть свій сейф, де гроші лежать!

Хто з нас не мріяв знайти десь у кущах гаманець або й валізу зі значною сумою грошей. Ну хоча б із мільйоном... Якщо перевести у гривні 170 тисяч євро, то виходить значно більше, ніж мільйон. А саме таку купу грошей виявили в покинутому залізному сейфі працівники бази металобрухту в німецькому місті Геннігсдорф.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Юля каже, що коли вона телефонує Ющенку — той не бере слухавку, а коли телефонує Путіну, той бере. Висновок: Віктор на мобілці поставив переадресацію на Володимира.

Всі статті рубрики