Чоловіки обирають Єву

27.01.2009
Чоловіки обирають Єву

Коханка із фільму «Жінки» Єва Мендес — жадана і в житті.

Заїжджена фраза «вродлива — очей не відведеш» у її випадку є правдивим змалюванням ситуації. Так принаймні вважають читачі й редакція інтернет–журналу для чоловіків «Аскмен», які цього року назвали найжаданішою жінкою планети американську кінозірку кубинського походження Єву Мендес. «Від голови до кінчиків пальців на ногах її краса унікальна, вражаюча і фатальна. Коли вона на екрані, їй навіть робити нічого не треба, щоб ми забули про все на світі й тільки на неї й дивилися. І що більше ми її бачимо, то більше ми її хочемо...» — так розхвалюють принади Єви в редакційній статті на сайті www.askmen.com. Колеги 34–річної моделі можуть скільки завгодно іронізувати з приводу її акторських «талантів». А факт залишається фактом: Єву вважають «номером один» більшість із майже 10 мільйонів читачів порталу, які взяли участь у голосуванні за 99 найсексуальніших жінок світу зразка 2009 року.

Минулого року в аналогічному «топ–99» Єва була четвертою. А от зірка комедії «27 весіль» Кетрін Хейгл, яка у 2008–му впевнено посіла перше місце, цього разу чомусь помітно погіршила свої позиції, ставши аж... 81–ю.

Що ж до переможної десятки, то, окрім Мендес, до неї увійшли зірка «Трансформерів» Меган Фокс, американська та британська манекенниці Маріса Міллер і Кілі Хазелл, актриса Енн Хетевей, бразильська модель Алессандра Абросіо, кінозірка Скарлетт Йоханссон, співачка Ріанна та актриси Крістен Белл і Кейт Бекінсейл.

Уперше потрапили до цьогорічного рейтингу «Аскмен» дві українки — «дівчина Бонда» Ольга Куриленко, яка посідає 30–те місце, та колишня цивільна дружина Макколея Калкіна, 25–річна голлівудська актриса Міла Куніс, яка емігрувала з батьками з Києва у 1990 році. Інша екс–киянка, молода мама Міла Йовович, цього разу до переліку найжаданіших жінок світу не увійшла. Зате в нього повернулася Брітні Спірз, для якої 90–те місце після кількох років запоїв, «зажорів» і депре­сій — це вже велике досягнення.